Limo Labels A/S Limo Labels A/S

Er din virksomhed klar til det nye EU direktiv: Falsified Medicines Directive (FMD)?

Fra februar 2019 skal du, som producent inden for sundhedssektoren, overholde direktivet om forfalskede lægemidler (FMD), vedtaget af Europa kommissionen.

Hvad betyder FMD for din virksomhed?

Direktivet betyder, at din virksomhed skal introducere nye sikkerhedsfunktioner til emballage af lægemiddelprodukter for at sikre at forbrugeren i købet af det originale produkt.

FDM er også en mulighed for at gøre opmærksom på dit Brand. Vi ser det nye FDM-direktiv som en mulighed for at forbedre oplevelsen af dine produkter til slutkunden: Højere sikkerhed er lig med styrket tillid når din produkter tages i brug.

Effektiv mærkning, der passer til din eksisterende produktion.
Din virksomhed har brug for løsninger, der er enkle og effektive hvad gælder logistik, pris og kvalitet. Vores ambition er med dialog og samarbejde, at udvikle løsninger, der nemt kan tilpasses til jeres eksisterende værdikæde, som gør jeres produkter klar til FDM.

Vores specialister er klar til at hjælpe dig. Vores mere end 30 års erfaring med etiketter, dispenseringsudstyr, printere og folier, sikre dig, at vi den perfekte partner til at sikre dine produkter til FMD.

Lad os hjælpe jer.