Vi er en unik virksomhed i branchen, som står med et godt tilbud til nuværende og kommende kunder

Det nye LIMO LABELS

I marts 2015 overtog LIMO Holding A/S Flexiket A/S. Samtidig overtog vi label-aktiviteterne fra TESA og Ganket. De to virksomheder blev omgående fusioneret med LIMO LABELS. LIMO LABEL SYSTEMS, som sælger printere, folio samt dispenser- og etiketteringssystemer, blev ligeledes fuldt integreret med LIMO LABELS A/S. Vi har pr. 7/3 2017 valgt at fuldende fusionen med Flexiket A/S og står nu med tilbuddet til markedet, som er det nye LIMO LABELS A/S.

Vi er en unik virksomhed i branchen, som står med et fantastisk tilbud til kunder. Derudover tror vi på, at vi er en spændende virksomhed med masser af spændende faglige og personlige udviklingsmuligheder for medarbejdere. Kort beskrevet er vi:

 

  • En af markedets største leverandører af labels, beslægtede produkter samt label-systemer
  • Vi kan som en af de få tilbyde både flexo, digital og serigrafi
  • Vi klarer stort set alle label-behov i markedet; hvide labels, mange og få farver, flerlags, RFID m.v.
  • Vi har en position i alle brancher fra den lille virksomhed til store internationale koncerner. Vi arbejder med GMP og har en stærk position hos mange pharma og pharma-teknikkunder
  • Vi har nogle helt unikke digitale løsninger, som sparer vore kunder mange administrative ressourcer
  • Vi tilbyder forskellige lager- og logistikløsninger
  • Vi har vores egen Pre-Press funktion
Limo Labels AS har stor erfaring med produktion og opbevaring af etiketter og labels
Vores nye faciliteter rummer et stort potentiale

Nye bygninger - samme medarbejdere

Alle vore medarbejdere har sagt ‘ja’ til af følge med til vores nye fælles faciliteter i Stevnstrup, hvor vi lægger de to virksomheder sammen i 20.000 kvm nyrenoverede produktionslokaler. Det betyder, at kunderne i begge selskaber også i fremtiden vil blive betjent af de medarbejdere og sælgere, de er vandt til at arbejde med, og som kender dem.

Fleksible løsninger

Når vi for alvor lægger vore kræfter sammen, som vi har valgt at gøre nu, har vi kun endnu mere at byde på for alle kunder mht. optimering af de løsninger, vi skaber sammen i fremtiden.

Vi glæder os over at kunne byde dig velkommen til det nye LIMO LABELS A/S.

Direktionen

LIMO LABELS A/S