Send os tif-filer til PC eller direkte datafiler

Repro

I en tid hvor flere og flere benytter sig af selv at udarbejde oplæg og/eller færdig etiket, har vi en fleksibel software/hardware-afdeling, der kan modtage opgaver både fra PC og Mac.

• Fra idéoplæg til færdigproduceret etiket. LIMO LABELS er med hele processen igennem
  • Vores reproafdeling sikrer gennem høj kreativitet og kundeforståelse et hurtigt idéoplæg i overensstemmelse med kundens ønsker
  • Yderligere råd og tips om, hvordan du kan spare tid og penge ved at lave etiketter med PC eller Mac korrekt, finder du ved at klikke på Gode råd. Du kan også sende os film – nærmere oplysninger finder du ved at klikke på Film

Programmer Mac

Quark
Illustrator
InDesign
Photo Shop
Freehand
BarCode
Acrobat

Programmer PC
Illustrator
InDesign
Photo Shop
Corel Draw
BarCode
Acrobat

Kontakt os, hvis der arbejdes i andre systemer, så finder vi en løsning.

Filhåndtering til flexo-tryk

Hvordan du sender os filer direkte til flexo-tryk

1. Altid bedst at maile/poste originalfiler (PDF filer skal alligevel konverteres for tryktilpasning)
  2. Vedhæft altid PDF fil til sammenligning
  3. Vedhæft fonte, billedfiler etc.
  4. Billedfiler altid i CMYK
  5. Billedfiler min. 300 dpi i 1:1 størrelse
  6. Lagdelts billedfiler, altid som original
  7. Altid udfaldende tryk, min. 1 mm større end stans
  8. EAN-koder min. 80%
  9. Negativ tekst i cmyk eks. Helvetica 6 pkt. Times 7 pkt.