UL-godkendelse – din sikkerhed!

UL-certifikation

Som UL-certificeret virksomhed er vi godkendt til at levere etiketter til mærkning af elektriske apparater, der eksporteres til det Nordamerikanske marked, hvor etiketter og apparater skal have en UL-godkendelse.

Både råvarer og etikettrykkeri skal være godkendt for, at etiketten er UL-godkendt. Det er altså ikke nok, at det anvendte materiale er UL-godkendt. Overholdelse af dette sparer kunden for både tid og penge, idet kunden slipper for efterfølgende at skulle have etiketterne godkendt hos Underwriters Laboratories (UL)

Vi er godkendt hos Underwriters Laboratories (UL) i USA (UL file No. MH29311), hvilket betyder, at vi er underlagt inspektioner fra UL International Demko A/S, der repræsenterer UL i Danmark. De løbende inspektioner sikrer, at vi altid lever op til UL’s krav.

Termo-transferfolien, som anvendes i termoprinterne, skal også være godkendt sammen med etiketmaterialet. Vi har et bredt udvalg i godkendte etiketter og dertil hørende folier til alle fabrikater af printere.

Alle godkendte materialer er testet i UL’s laboratorie, hvor de er underlagt forskellige tests for bl.a. varme, kulde, væskebad, UV-lys m.m. for at sikre holdbarheden af både materiale, klæber og tryk.

Du kan finde flere oplysninger på www.ul.com.

LIMO LABELS har følgende godkendelser:

 

  • PGAA: Fabrikation af UL-etiketter
  • PGDQ2: Levering af UL-etiketter med tryk
  • PGJI2: Levering af UL-etiketter til efterprint